Activitats

  • Estic a:
  • Inici
  • Activitats

Programes aquàtics

Als Poliesportiu Municipals de L’Hospitalet oferim una àmplia oferta de programes esportius aquàtics que s'adapten a la teva edat i al teu nivell de domini del medi aquàtic.

Amb l'actual oferta de programes aquàtics es garanteix l'accés a aquests de tots els sectors de la població, des d’infants fins a adults i des d'iniciació fins a perfeccionament d'estils.

Programes aquàtics

Activitats dirigides

Activitats dirigides

Practicar esport de forma divertida és possible als nostres poliesportius!

Disposem de més de 100 tipus d’activitats i més de 800 sessions repartides entre els nostres poliesportius. Podràs gaudir d’un ampli ventall d’activitats dirigides incloses en la quota d’abonament,  així com d’activitats especials fora de quota a preus molts assequibles.


Salut i benestar

Oferim programes i tractaments per fer-te sentir bé i per a que puguis evadir-te alliberant les tensions del teu dia a dia.


LHEsport a casa

LHEsport a casa

LHEsport a casa, és un projecte que té l’objectiu d’ajudar la ciutadania a mantenir un estil de vida saludable, tant mental com físicament, amb una variada proposta de continguts digitals amb material divers per fer exercici i gaudir de l’activitat física a casa, sol o en família.