Actualitat

23/10/2023
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Nit de l’Esport 2023

El Teatre Joventut va acollir una nova edició de la Nit de l’Esport, en reconeixement dels bons resultats esportius obtinguts la temporada passada pels i per les esportistes i pels equips de la ciutat. La Nit de l’Esport és un acte de reconeixement, però també una trobada anual de la gent de l’esport de la ciutat.

La Nit de l’Esport va premiar aquest any els 52 equips o esportistes de 18 entitats de la ciutat i 4 esportistes hospitalencs que competeixen fora de la ciutat de les categories sènior o absolutes que la temporada passada van ascendir de categoria, van guanyar una lliga, van ser campions de Catalunya o d’Espanya en la seva categoria o van aconseguir un pòdium en campionats europeus o mundials.

També es va destacar la tasca a un centre educatiu pel seu suport a l’esport com a activitat extraescolar, un reconeixement que aquest any ha anat a l’Escola FEP Sant Jaume, com a referent d’implicació en la dinamització de les activitats.

A més, es van donar quatre mencions especials a persones, institucions o entitats que han destacat per algun mèrit i que atorga un jurat que ha avaluat les propostes que fan arribar les entitats de la ciutat. Aquest any les han rebut el Rugby Club L’Hospitalet, coincidint amb la celebració del seu 50è aniversari i per ser referent en la promoció del rugbi; Ramon Hernández, pel seu esforç, compromís i dedicació a l’esport i al desenvolupament del Twirling; Santi Calvis, per la seva dedicació i compromís amb el Centre Catòlic i per la seva aportació a l’esport de la ciutat, i Àngela Escudero, per haver estat la primera dona àrbitre de petanca de l’Estat i per la seva dedicació durant més de 40 anys a aquest esport.

En aquest enllaç podeu veure les imatges de la Nit de l’Esport: https://www.flickr.com/photos/esportslhospitalet/albums/72177720312153160