Actualitat

  • Estic a:
  • Inici
  • Actualitat
  • Més de 5.000 persones a la Diada de l’Esport Escolar
27/05/2024
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Més de 5.000 persones a la Diada de l’Esport Escolar

Els Jocs Escolars tanquen la temporada amb rècord de llicències

La festa i l’esport es van unir dissabte 25 de maig a la zona esportiva de la Feixa Llarga i el Poliesportiu Municipal de Bellvitge Sergio Manzano amb la  40a Diada de l’Esport Escolar, que organitza el Consell Esportiu de L’Hospitalet amb la col·laboració de l’Ajuntament. La Diada va cloure oficialment la temporada de la 47a edició dels Jocs Escolars que ha aconseguit un rècord de llicències: gairebé 8.000.

Durant tot el matí, hi va haver competicions de voleibol i futbol, la darrera trobada d’escoles de bàsquet i la segona jornada d’esport dansa, a més d’activitats lúdiques de lliure accés. Més de 5.000 persones, nois i noies, equips tècnics, directives i les seves famílies es van gaudir de la matinal, un dels esdeveniments més participatius de l’any.

L’octubre passat van començar les competicions, organitzades pel Consell Esportiu de L’Hospitalet entre d’altres, de bàsquet, futbol 7, futbol sala, voleibol, esport dansa, gimnàstica aeròbica, escacs, tennis de taula i natació.

A les activitats extraescolars que coordina el Consell participen 51 centres educatius de la ciutat i més de 120 monitors i monitores.

Un cop realitzada la Diada de l’Esport Escolar, quedaran per disputar les finals territorials i finals de quatre esports col·lectius i una altra cita important de cada temporada: la Festa dels Valors, que es farà el 4 de juliol al Teatre Joventut.

altres notícies d'interès