Actualitat

  • Estic a:
  • Inici
  • Actualitat
  • Reobren les sales fitness i d’activitats dirigides de les Piscines Municipals
08/05/2024
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Reobren les sales fitness i d’activitats dirigides de les Piscines Municipals

Pel que fa l’activitat aquàtica, les classes d’aiguagym s’han derivat a altres equipaments esportius municipals. Les persones abonades poden consultar la planificació a l’APP Trainning Gym o al web de les Piscines Municipals.

Les persones abonades poden seguir fent ús de les instal·lacions aquàtiques de la resta de poliesportius municipals de la ciutat, presentant la seva polsera d’accés i/o les seves dades personals.

També poden donar-se de baixa de l'abonament abans del pròxim 20 de maig, amb  efecte a 1 de maig i, si desitgen inscriure’s de nou, es beneficiaran de la gratuïtat de les despeses d’inscripció, si aquesta es formalitza en el termini màxim i improrrogable d’un mes a comptar des del dia del restabliment total del servei de les Piscines Municipals.

Pel que fa els cursets de natació, s’està intentant reubicar el màxim de serveis possibles en la resta d’instal·lacions que tenien disponibilitat en els horaris i dies que els grups requerien. 
També s’han reubicat els entrenaments dels esportistes del Club Natació L’Hospitalet i de l’AESE.
El tancament provisional de les piscines de la instal·lació ha obligat a traslladar el 36è Trofeu de Natació Ciutat de L’Hospitalet, que es disputarà en la data prevista, aquest dissabte 11 de maig, al Club Esportiu Mediterrani (c. de Begur, 44, Barcelona).

altres notícies d'interès

27/05/2024

Més de 5.000 persones a la Diada de l’Esport Escolar

Els Jocs Escolars tanquen la temporada amb rècord de llicències

27/05/2024

El CE Joventut puja a la Lliga Femenina 2

És el primer cop que l’entitat jugarà a la categoria estatal