Actualitat

  • Estic a:
  • Inici
  • Actualitat
  • Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport
20/10/2021
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Els poliesportius municipals conviden la ciutadania a retrobar-se amb l’esport

Els poliesportius ofereixen unes 800 activitats mensuals per a totes les edats i amb diferents nivells d’intensitat. Són instal·lacions que ofereixen serveis de qualitat per a la pràctica esportiva i el manteniment d’hàbits saludables amb totes les mesures de prevenció vigents davant la Covid.

Al llarg de tot l’any ofereixen abonaments adaptats a situacions diverses i a preus competitius, amb l’opció de gaudir de nou instal·lacions repartides per tota la ciutat, cinc d’elles amb abonament únic.

A la pàgina web dels poliesportius municipals de L’Hospitalet https://poliesportius.l-h.cat/ les persones usuàries i la ciutadania en general poden conèixer les instal·lacions, els horaris, l’oferta de classes dirigides, les modalitats i els preus dels abonaments, les novetats, etc. La pàgina, que ofereix l’accés als continguts d’una manera àgil i intuïtiva, s’actualitza permanentment.

La promoció afecta els 9 poliesportius municipals de la ciutat: Centre Marcel·lí Maneja, Sanfeliu, Gornal, Fum d’Estampa, Santa Eulàlia, Bellvitge Sergio Manzano, Les Planes, Piscines Municipals i el Complex Esportiu Municipal L’Hospitalet Nord.

Informa't a la recepció de cada centre.