Actualitat

19/03/2024
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Torna la Milla Urbana

El pròxim 1 de maig torna fidel a la seva cita la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment esportiu que arriba a la seva 32a edició i que organitza l'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia. Es tracta d’una de les cites esportives amb més tradició de la ciutat.

La prova es farà en un circuit tancat a l’avinguda d’Amadeu Torner, entre els carrers de l’Aprestadora i de Narcís Monturiol. Un dels trets característics de la Milla Urbana és el seu caràcter integrador, que inclou la diversitat, i familiar, amb la competició de relleus i l’objectiu d’abastar totes les edats. En aquest sentit, aquest any fa un pas més i incorpora la “iaiorunners”, dirigida a la gent gran per promoure l’activitat física entre aquest col·lectiu.

Les inscripcions es poden fer a través del web www.millaurbanasantaeulalia.cat, del 29 de març al 26 d’abril, o fins que s’esgotin els dorsals disponibles. El preu de la inscripció és de quatre euros i inclou diferents obsequis, entre els quals hi ha la samarreta tècnica.

Fa ja quinze anys que el caràcter solidari està molt present a la Milla, de forma que de cada inscripció es destinarà un euro al projecte de l’Hospital Sant Joan de Déu que ajuda els infants en situació de vulnerabilitat que pateixen càncer en països on resulta impossible accedir al tractament que necessiten.

En aquesta edició, les inscripcions s’han de fer exclusivament per internet, per la qual cosa, en comptes de fer recollida d’aliments bàsics, es destinarà un altre euro al Banc d’Aliments de la Creu Roja de L’Hospitalet.

També es poden inscriure amb el DORSAL 0 les persones que vulguin participar en les iniciatives solidàries sense participar en la prova esportiva.