Actualitat

10/10/2023
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Els Jocs Escolars es posen en marxa

El cap de setmanadel  21 i 22 octubre van començar les competicions dels 47ns Jocs Escolars, organitzats pel Consell Esportiu de L’Hospitalet, amb uns 7.000 infants i joves que al llarg del curs escolar participen en competicions de diferents disciplines.

A la xifra de participants s’han d’afegir altres col·lectius que es veuen implicats en aquesta competició: tècnics, tutors de joc, personal de les instal·lacions esportives i escolars, mares i pares. Amb això, són milers les persones que els Jocs Escolars mobilitzen cada cap de setmana.

Entre d’altres, hi ha competició de bàsquet, futbol 7, futbol 11, futbol sala, voleibol, judo, gimnàstica aeròbica, escacs, karate i natació.

El Consell Esportiu impulsa diferents accions, com ara les classificacions paral·leles en valors, el Codi ètic, un document que intenta regular el bon comportament en les diferents competicions i el projecte “A L’H tothom suma”, amb l’objectiu d’integrar persones amb discapacitat com a ajudants de monitor esportiu.

A més de les competicions setmanals, al llarg de la temporada s’organitzen activitats puntuals, com ara el Cros Escolar, que cada any té lloc a la Feixa Llarga i que enguany es farà el 18 de novembre; la Festa dels Valors i la Diada de l’Esport Escolar.