Actualitat

25/06/2024
  • Compartir:
Imatge de la noticia

Torna Taitxí al parc

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament organitza de nou a l’estiu Taitxí al parc, un programa d’activitat física i salut adreçat a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar a conèixer els beneficis que aquesta pràctica oriental mil·lenària aporta a la salut de les persones.

Totes les sessions de Taitxí al parc són gratuïtes i tindran lloc en quatre parcs de la ciutat:

· Can Cluset, de l’1 al 4 de juliol
· la Remunta, del 8 a l’11 de juliol
· Bellvitge, del 15 al 18 de juliol
· l’Alhambra, del 22 al 25 de juliol
· les Planes, del 29 a l’1 d’agost

Els horaris són els següents: els dilluns i els dimecres, de 19.30 a 21 hores, i els dimarts i dijous, de 9.30 a 11 hores. No cal inscripció prèvia i es recomana a les persones que hi participin que, entre altres, utilitzin calçat i roba còmodes i que portin aigua.

El taitxí combina l’equilibri de la ment, la respiració i el cos, i la seva pràctica regular contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones. Està especialment indicat per a les persones que pateixen dolors crònics, hipertensió, arterioesclerosi o estrès, entre altres.

Aquesta activitat, basada en la concentració i el moviment suau, és apte per a totes les edats i condicions físiques i ajuda a millorar l’equilibri físic i mental, la concentració, la flexibilitat, la coordinació i la memòria.

Programació Taitxí al parc