Actualitat

  • Estic a:
  • Inici
  • Actualitat
  • 2.089 infants i joves van participar en el Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet
21/11/2023
  • Compartir:
Imatge de la noticia

2.089 infants i joves van participar en el Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet

El passat 18 de novembre es va celebratr la darrera edició del Cross Escolar Solidari de L’Hospitalet, organitzat pel Consell Esportiu de L’Hospitalet, que va comptar amb la participació de 2.089 infants i joves.

Es tracta de l’esdeveniment esportiu de base més multitudinari de la ciutat i la prova escolar amb més participació de tota Catalunya.

La zona esportiva de la Feixa Llarga es va omplir de samarretes de multitud d’entitats i escoles de L’Hospitalet, amb centenars d’infants que van gaudir d’una jornada diferent i divertida.

En total, es van celebrar 11 proves atlètiques, en un circuit a la zona esportiva de la Feixa Llarga, de totes les categories: des dels més grans, els juvenils, fins als més petits, els d’educació infantil. Tots van arribar a la meta exhausts però amb la sensació d’haver gaudit d’una nova experiència esportiva.

El Cross Escolar va tornar a ser solidari. Enguany, la causa triada ha estat Héroes sin Capa, una associació sense ànim de lucre que lluita pels drets i el benestar de les persones amb autisme i les seves famílies. El Consell Esportiu de L’Hospitalet donarà un euro per cada arribat a meta.